Prevajanje Ensitra Ensitra - prevajanje
Za vas

Prevod želenega besedila bo vseboval le prave besede, opravljen bo kakovostno in v dogovorjenem roku, lektura bo poskrbela za dovršeno jezikovno obdelavo besedila, oblikovanje pa bo omogočilo popolnost tudi z estetskega vidika.

Mnenja strank

Odzivnost podjetja Ensitra je zelo dobra in hitra. Njihove storitve so kakovostne in hitre. Več

Prevajanje

Nudimo vam prevajanje splošnih in poljudnih besedil, leposlovja, strokovnih besedil, navodil in priročnikov, člankov, programske opreme, katalogov, študijskega gradiva, spletnih strani...

Lektoriranje

V lektoriranje nam lahko pošljete od splošnih besedil, navodil, člankov, referatov, seminarskih in diplomskih nalog do spletnih strani, revij, študijskega gradiva in vsega ostalega.

Misel

Svet zapoje, če najdeš čarobno besedo.
(Joseph von Eichedorff)

 
Ensitra - ponudba storitev

Nudimo vam kvalitetne storitve prevajanja, lektoriranja in oblikovanja različnih besedil za posameznike, podjetja in založnike.

Storitve prevajanja Podjetja in posamezniki, vabimo vas, da si ogledate informativni cenik storitev in izpolnite obrazec za naročilo neobvezujoče informativne ponudbe.

Preberite še: splošni pogoji poslovanja.

Založniki, naprošamo vas, da nas kontaktirate in se pogovorimo o možnostih sodelovanja, ki nam bo v obojestransko zadovoljstvo.