Prevajanje Ensitra Ensitra - prevajanje
Za vas

Prevod želenega besedila bo vseboval le prave besede, opravljen bo kakovostno in v dogovorjenem roku, lektura bo poskrbela za dovršeno jezikovno obdelavo besedila, oblikovanje pa bo omogočilo popolnost tudi z estetskega vidika.

Mnenja strank

Odzivnost podjetja Ensitra je zelo dobra in hitra. Njihove storitve so kakovostne in hitre. Več

Prevajanje

Nudimo vam prevajanje splošnih in poljudnih besedil, leposlovja, strokovnih besedil, navodil in priročnikov, člankov, programske opreme, katalogov, študijskega gradiva, spletnih strani...

Lektoriranje

V lektoriranje nam lahko pošljete od splošnih besedil, navodil, člankov, referatov, seminarskih in diplomskih nalog do spletnih strani, revij, študijskega gradiva in vsega ostalega.

Misel

Svet zapoje, če najdeš čarobno besedo.
(Joseph von Eichedorff)

 
Prevajanje spletnih strani

Splet se nenehno razvija in je postal privzeta točka podjetij in posameznikov za iskanje informacij, storitev in izdelkov. Edina izbira uspešnega podjetja je, ali se bo za prevod spletne strani odločilo sedaj ali kasneje. Zakaj? Spletna stran je zagotovo nadvse uporabna, a če obiskovalec vsebine ne more razumeti, je stvar drugačna. Da si v današnjem času pridobite konkurenčno prednost, morate razmišljati širše. Veliko podjetij se želi razlikovati od konkurence. Poglejte svoje konkurente – če imajo oni večjezično spletno stran, zakaj je ne bi imeli tudi vi? Če je nimajo, zakaj ne bi potem svoje blagovne znamke uveljavili v tujini, preden bodo to storili oni?

Če si želite konkurenčne prednosti, predstavlja večjezična spletna stran enega izmed najmočnejših vplivov na razširitev baze strank in večji obseg prodaje. S sorazmerno majhnim naporom lahko dosežete tujegovoreče stranke in s tem ogromne dodatne prihodke. Kar vam večjezična spletna stran prinese, so namreč nove stranke. S tem, ko je vaša stran dosegljiva na tisoče ljudem, vaše podjetje predstavljate po vsem svetu ter samodejno pritegnete pozornost tujegovorečih kupcev, ki iščejo takšen produkt ali storitev. Večjezična spletna stran vam služi tudi kot učinkovito marketinško orodje, saj je zagotovo ena izmed najučinkovitejših možnosti trženja vašega podjetja, zajetja novih strank, vzpostavljanja razmerij z novimi strankami in poslovnimi partnerji, vaši znamki pa daje mednarodni obet. Možnost komunikacije z novim mednarodnim občinstvom v njihovem lastnem maternem jeziku vam bo nedvomno prinesla pozitivne rezultate - širše občinstvo bo zaznalo vašo blagovno znamko, storitve in produkte.

Četudi spletno stran prevedete v le nekaj jezikov, npr. angleščino, hrvaščino in nemščino, to predstavlja zaradi razširjenega trga veliko večje možnosti za izboljšanje prodaje, posledično pa investicija v prevod postane povsem zanemarljiva. Z večjezično spletno stranjo dokazujete, da mislite na stranke. Če jim z malo dodatnega truda ponudite spletno stran v njihovem jeziku, bo stranka začutila, da vam je zanjo mar in si bo z vami želela poslovati.

Dovolite, da vam pomagamo – naj vaša spletna stran kaže na to, da razmišljate, delate in poslujete mednarodno.

Nekaj referenc s področja prevajanja spletnih strani:


In kaj pravijo stranke?

Hitro, prijazno, strokovno in zelo korektno sodelovanje po izjemno ugodni ceni. Z go. Brigito bomo z veseljem še sodelovali.
PM, poslovni mediji d.o.o.

Pri Ensitri nas je navdušila predvsem izredna odzivnost in ugodna cena, zaradi česar smo se odločili za sodelovanje. Ker smo naročili prevode v jezike, katerih sami ne obvladamo, smo prejete prevode dali v pregled še prijateljem, katerim so ti jeziki materin jezik in z velikim veseljem ugotovili, da so prevodi korektni. Zagotovo bomo z njimi še sodelovali.
KENEX d.o.o.

S prevajalskimi storitvami podjetja Ensitra smo zadovoljni, so hitro odzivni ter cenovno konkurenčni.
Uren d.o.o.


Naročite ponudbo za prevajanje!