Prevajanje Ensitra Ensitra - prevajanje
Za vas

Prevod želenega besedila bo vseboval le prave besede, opravljen bo kakovostno in v dogovorjenem roku, lektura bo poskrbela za dovršeno jezikovno obdelavo besedila, oblikovanje pa bo omogočilo popolnost tudi z estetskega vidika.

Mnenja strank

Odzivnost podjetja Ensitra je zelo dobra in hitra. Njihove storitve so kakovostne in hitre. Več

Prevajanje

Nudimo vam prevajanje splošnih in poljudnih besedil, leposlovja, strokovnih besedil, navodil in priročnikov, člankov, programske opreme, katalogov, študijskega gradiva, spletnih strani...

Lektoriranje

V lektoriranje nam lahko pošljete od splošnih besedil, navodil, člankov, referatov, seminarskih in diplomskih nalog do spletnih strani, revij, študijskega gradiva in vsega ostalega.

Misel

Svet zapoje, če najdeš čarobno besedo.
(Joseph von Eichedorff)

 
Prevajanje navodil in priročnikov

Prevajanje navodil in priročnikov je bistvenega pomena za vsakega uvoznika, kakor tudi za proizvodna podjetja. Dandanes je večina produktov uvoženih iz tujih držav, večinoma pa so jim priložena angleška navodila oz. priročniki za uporabo. Ker ti produkti dosegajo uporabnike, ki govorijo drug jezik kot proizvajalec, je strokoven prevod navodil in priročnikov ključnega pomena ter je seveda nujno potreben. Kupci morajo namreč ob nakupu izdelka prejeti natančna navodila, kako ta izdelek uporabljati, da bi ga lahko do potankosti izkoristili. Enako velja za deklaracije – nalepke, s katerimi so opremljeni produkti (navedba sestavin in vsebine, opis ...) ter besedil na embalažah izdelkov.

V Sloveniji so navodila v slovenskem jeziku tudi zakonsko zahtevana.

Kontaktirajte nas in naročite ponudbo za prevod besedil, ki spremljajo vaše produkte.