Prevajanje Ensitra Ensitra - prevajanje
Za vas

Prevod želenega besedila bo vseboval le prave besede, opravljen bo kakovostno in v dogovorjenem roku, lektura bo poskrbela za dovršeno jezikovno obdelavo besedila, oblikovanje pa bo omogočilo popolnost tudi z estetskega vidika.

Mnenja strank

Odzivnost podjetja Ensitra je zelo dobra in hitra. Njihove storitve so kakovostne in hitre. Več

Prevajanje

Nudimo vam prevajanje splošnih in poljudnih besedil, leposlovja, strokovnih besedil, navodil in priročnikov, člankov, programske opreme, katalogov, študijskega gradiva, spletnih strani...

Lektoriranje

V lektoriranje nam lahko pošljete od splošnih besedil, navodil, člankov, referatov, seminarskih in diplomskih nalog do spletnih strani, revij, študijskega gradiva in vsega ostalega.

Misel

Svet zapoje, če najdeš čarobno besedo.
(Joseph von Eichedorff)

 
Prevajanje katalogov

Svoje produkte in storitve morate v katalogu predstaviti tako, da bodo na ciljnem trgu prejeli največjo pozornost. Slika je resda vredna več kot tisoč besed, a pomembne so tudi besede. Vsak dober katalog pritegne stranko s slikami, z besedami pa jo prepriča v nakup. Zato vedno poskrbimo za točne prevode opisov produktov in storitev, tehničnih podrobnosti in specifikacij. Prevod kataloga je bistvenega pomena – ta namreč ponuja dodatne informacije o vašem podjetju, produktih in storitvah.

S privlačnim katalogom skrbite za rast prodaje, doseg novih strank in širitev svojega sporočila. Katalogu s prevodom priskrbite dodano vrednost – z njim lahko dosežete širše množice. Prevod kataloga bo v drugem jeziku zrcalil izvirnik, saj nudimo tudi oblikovanje. Format in grafični dodatki bodo ostali enaki, katalog pa bo domač vašemu ciljnemu občinstvu.

Ko boste strankam ponudili svoj izdelek ali storitev v njihovem maternem jeziku, se bodo zaradi tega počutile bolj gotove – vedele bodo kaj, kako in od koga kupujejo. Naredite korak naprej še danes!

Naročite ponudbo za prevajanje!