Prevajanje Ensitra Ensitra - prevajanje
Za vas

Prevod želenega besedila bo vseboval le prave besede, opravljen bo kakovostno in v dogovorjenem roku, lektura bo poskrbela za dovršeno jezikovno obdelavo besedila, oblikovanje pa bo omogočilo popolnost tudi z estetskega vidika.

Mnenja strank

Odzivnost podjetja Ensitra je zelo dobra in hitra. Njihove storitve so kakovostne in hitre. Več

Prevajanje

Nudimo vam prevajanje splošnih in poljudnih besedil, leposlovja, strokovnih besedil, navodil in priročnikov, člankov, programske opreme, katalogov, študijskega gradiva, spletnih strani...

Lektoriranje

V lektoriranje nam lahko pošljete od splošnih besedil, navodil, člankov, referatov, seminarskih in diplomskih nalog do spletnih strani, revij, študijskega gradiva in vsega ostalega.

Misel

Svet zapoje, če najdeš čarobno besedo.
(Joseph von Eichedorff)

 
Ensitra

Prevajalka V iskanju same sebe, ob branju tuje literature in s posluhom za angleščino, sem se pred nekaj leti podala na pot prevajalke. Delo z jeziki me izredno osrečuje in izpopolnjuje, zato na tej poti tudi ostajam.

Iz moje želje po "svobodnem ustvarjanju" se je rodila Ensitra. Ta pa nisem le jaz, temveč tudi izbrani zunanji sodelavci. Skupaj poskrbimo, da imajo vaša besedila še nekaj dodatnega okusa.

V preteklih letih sem sodelovala tudi pri razvoju različnih izobraževalnih orodij. Tako vam zraven prevajalskih in lektorskih storitev, nudim še izobraževalne vsebine in e-knjige.

Se vam je porodila ideja o sodelovanju? Ne oklevajte, kontaktirajte me in pogovorili se bomo o njeni uresničitvi. Saj veste, dobre ideje imajo prihodnost. Nekdanji ameriški poslovnež Harvey Samuel Firestone je rekel takole: "V poslu ni najpomembnejši kapital. Niti izkušnje. Oboje si namreč lahko pridobiš. Kar je zares pomembno, so ideje."


Brigita Vogrinec Škraba

Ensitrino nebo besed

Vabim vas, da obiščete tudi moj prevajalski blog in pobrskate med prispevki na teme prevajanje, lektoriranje in tuji jeziki.

www.prevajanje.cc

Osnovni podatki

Naziv: Ensitra prevajanje, Brigita Vogrinec Škraba s.p.
Kratek naziv: Ensitra, Brigita Vogrinec Škraba s.p.
Naslov: Zoisova pot 15, 2250 Ptuj
Davčna številka: 44313772
Zavezanec za DDV: ne
Matična številka: 3831574
TRR: SI56 0252 9025 8965 796, banka: NLB d.d.
GSM: 041 241 234
E-mail: info@ensitra.si
Splet: www.ensitra.si