Prevajanje Ensitra Ensitra - prevajanje
Za vas

Prevod želenega besedila bo vseboval le prave besede, opravljen bo kakovostno in v dogovorjenem roku, lektura bo poskrbela za dovršeno jezikovno obdelavo besedila, oblikovanje pa bo omogočilo popolnost tudi z estetskega vidika.

Mnenja strank

Odzivnost podjetja Ensitra je zelo dobra in hitra. Njihove storitve so kakovostne in hitre. Več

Prevajanje

Nudimo vam prevajanje splošnih in poljudnih besedil, leposlovja, strokovnih besedil, navodil in priročnikov, člankov, programske opreme, katalogov, študijskega gradiva, spletnih strani...

Lektoriranje

V lektoriranje nam lahko pošljete od splošnih besedil, navodil, člankov, referatov, seminarskih in diplomskih nalog do spletnih strani, revij, študijskega gradiva in vsega ostalega.

Misel

Svet zapoje, če najdeš čarobno besedo.
(Joseph von Eichedorff)

 
Ensitra - izobraževalne vsebine

V sklopu izobraževalnih vsebin smo vam v sodelovanju z maternimi govorci različnih jezikov pripravili kratke sestavke, ki vam bodo ob učenju različnih tujih jezikov zagotovo prišli prav.

Vsebine so na voljo za naslednje jezike: Izobraževanje, tuji jeziki: angleščina, nemščina, francoščina

Avtorsko gradivo
Če želite vsebine objaviti na svoji spletni strani ali jih uporabiti v kakršne koli druge namene, nas prosim kontaktirajte. Kopiranje, predelava ali druga uporaba teh vsebin brez naše vednosti in potrditve je prepovedana.
Ko potrebujete več ...

Prevajanje, izobraževanje Hkrati vas vabimo, da si ob učenju tujih besed pomagate z e-knjigami.

Ko pa se znajdete pred besedilom, ki ga zaradi nepoznavanja tujega jezika sami ne razumete, pa ga zaupajte v prevod nam. Kot dodatno storitev vam ponujamo tudi lekturo prevoda.