Prevajanje Ensitra Ensitra - prevajanje
Za vas

Prevod želenega besedila bo vseboval le prave besede, opravljen bo kakovostno in v dogovorjenem roku, lektura bo poskrbela za dovršeno jezikovno obdelavo besedila, oblikovanje pa bo omogočilo popolnost tudi z estetskega vidika.

Mnenja strank

Odzivnost podjetja Ensitra je zelo dobra in hitra. Njihove storitve so kakovostne in hitre. Več

Prevajanje

Nudimo vam prevajanje splošnih in poljudnih besedil, leposlovja, strokovnih besedil, navodil in priročnikov, člankov, programske opreme, katalogov, študijskega gradiva, spletnih strani...

Lektoriranje

V lektoriranje nam lahko pošljete od splošnih besedil, navodil, člankov, referatov, seminarskih in diplomskih nalog do spletnih strani, revij, študijskega gradiva in vsega ostalega.

Misel

Svet zapoje, če najdeš čarobno besedo.
(Joseph von Eichedorff)

 
Oblikovanje

Oblikovanje predstavlja končni del celovite ponudbe sorodnih storitev, ki jih ponavadi zahtevajo besedila namenjena javni objavi in tisku.

Z oblikovanjem poskrbimo, da je datoteka s prevedenim besedilom prijetna na oko, torej dovršena tudi po videzu, ne le po vsebini ter je tako pripravljena na objavo in/ali tisk.

Ko potrebujete prevod datotek, ki vključujejo tabele, grafe in slike, vam ni potrebno skrbeti, da se bo originalen videz dokumenta izgubil. Niti vam ni potrebno prevedenega besedila posredovati tretji osebi v nadaljnjo obdelavo. Kot dodatno storitev, ki predstavlja dodano vrednost in nas razlikuje od konkurence, vam namreč ponujamo, da ob prenosu pomena besedila, prenesemo še videz celotne datoteke oz. jo "osvežimo in popestrimo" z željenimi dodatki (dodatne slike, dodatni efekti na slikah ipd.).

Oblikovanje razumite kot piko na i, kot na končni del sestavljanke s katerim bo vaša datoteka popolna in pripravljena na uporabo.

oblikovanje prevedenih besedil