Prevajanje Ensitra Ensitra - prevajanje
Za vas

Prevod želenega besedila bo vseboval le prave besede, opravljen bo kakovostno in v dogovorjenem roku, lektura bo poskrbela za dovršeno jezikovno obdelavo besedila, oblikovanje pa bo omogočilo popolnost tudi z estetskega vidika.

Mnenja strank

Odzivnost podjetja Ensitra je zelo dobra in hitra. Njihove storitve so kakovostne in hitre. Več

Prevajanje

Nudimo vam prevajanje splošnih in poljudnih besedil, leposlovja, strokovnih besedil, navodil in priročnikov, člankov, programske opreme, katalogov, študijskega gradiva, spletnih strani...

Lektoriranje

V lektoriranje nam lahko pošljete od splošnih besedil, navodil, člankov, referatov, seminarskih in diplomskih nalog do spletnih strani, revij, študijskega gradiva in vsega ostalega.

Misel

Svet zapoje, če najdeš čarobno besedo.
(Joseph von Eichedorff)

 
Reference

Pridružite se krogu naših zadovoljnih strank kot so IKA-UM d.o.o., VD d.o.o., Isotel d.o.o., Zagožen d.o.o., Tap Mlinarič d.o.o., Inštitut za gozdno pedagogiko, Opella d.o.o., ESM, Furlan d.o.o., Aplast d.o.o., Konica Minolta Slovenija d.o.o., ALUO, MyMugle Sales & Co.k.s., Komit it d.o.o., Hermes Analitica d.o.o., Zavod RS za varstvo narave, Sawal d.o.o., Frey Wille Ljubljana d.o.o., Vekoterm inženiring d.o.o., Mastnak ograjni sistemi d.o.o. in mnogi drugi.

Za njih prevajamo splošna in strokovna besedila, spletne strani, pogodbe, leposlovje in drugo literaturo, reklamna besedila, navodila in priročnike, prodajne kataloge, programsko opremo, tehnično dokumentacijo ipd.

Mnenja zadovoljnih strank

Hitra priprava ponudbe in hiter, kvaliteten prevod - Ensitra je prva liga. Smo več kot zadovoljni.

Sladke sanje, Oleh Vakula s.p.Storitev je bila opravljena hitro, kvalitetno in strokovno. Izredno sem zadovolja in z veseljem se bom znova obrnila na vaš naslov in vas seveda priporočila tudi drugim.

Dreja NovakČe želite dober, hiter in cenovno ugoden prevod prevod tekstov se obrnite na podjetje Ensitra. Podjetje Ensitra vse to zagotavlja, kar je v današnjem času redkost. Sem zadovoljna stranka.

Kemila T.Všeč mi je odzivnost, profesionalnost, točnost in hitrost. Poleg tega so prevodi dobri, nenazadnje pa je storitev tudi cenovno najugodnejša med tistimi, katere smo preizkusili. Če bi me kdo vprašal, bi agencijo Ensitra z veseljem priporočil.

Pokrajinski muzej KoperEnsitro toplo priporočam, zelo so profesionalni, natančni in hitri.

MilenaOdzivnost podjetja Ensitra je zelo dobra in hitra. Njihove storitve so kakovostne in hitre.

Pri Prevajalski agenciji Ensitra nam je najbolj všeč to, da nudi celovito ponudbo, ne samo prevajanje, ampak tudi oblikovanje. Še posebej cenimo inovativen in samoiniciativen pristop pri reševanju projektov.

Skratka, v Prevajalski agenciji Ensitra smo našli odgovor na svoje zahteve: zanesljiva, hitra in kakovostna storitev, konkurenčna cena ter profesionalen odnos do strank.

Emporij Global d.o.o.S prevajalskimi storitvami podjetja Ensitra smo zadovoljni, so hitro odzivni ter cenovno konkurenčni.

Uren d.o.o.S podjetjem "Ensitra prevajanje" imam same lepe izkušnje. Moja želja je bila imeti prevod romana Sanje duše v angleškem jeziku. Dolgo sem iskal podjetje za prevajanje, ki bi prevedlo mojo pripoved v lep, literarni angleški jezik, po zmerni ceni. Pri brskanju po spletu sem našel spletno stran Ensitre. Predstavil sem svojo željo in brž dobil jasen odgovor. Sodelovanje se je pričelo. Brigita mi je predlagala, naj razodenem svoje želje in pripombe za dober prevod za vsako poglavje posebej. Lahko povem z veseljem, da so se moje želje uresničile in pripombe upoštevale! Iskrena hvala, Brigita! Tudi njeni sodelavki iskrena hvala! Hvala za trud ter prizadevanje. Iz njiju je zraslo kakovostno delo, po moji oceni odličen prevod, iz katerega veje prijeten in krepak dih izvira, to je besedila Sanje duše v slovenščini.
Naj še naprej vztraja dober in zdrav podjetniški duh – v zadovoljstvo mnogih zainteresiranih za strokovni in literarni prevod iz slovenskega jezika v tuji jezik in seveda obratno!

Miran HorvatČe potrebujete hitro in dobro storitev je Ensitra prava izbira za vas. Tekst za lektoriranje sem jim poslal dopoldne in še isti dan so mi ga lektoriranega poslali nazaj, res pa je da sem jih opozoril, da se mi malce mudi in so me vzeli preko vrste. Svoje delo so opravili z odliko!

Prunico d.o.o.Podjetju Ensitra se zahvaljujem za hiter odgovor na moje povpraševanje o prevajanju. Zaradi strokovnosti, hitrega odziva in ugodnih cen podjetje priporočam vsem, ki potrebujejo kakršnokoli prevajanje in lektoriranje. Hvala!

Mateja HorvatLekture in prevodi so dobro pripravljeni in so jasni za razumevanje. Naše mnenje je, da ste delo opravili profesionalno.

GAJ TISK d.o.o.Zelo zadovoljna, saj je bil tekst zelo hitro in ugodno preveden. Še se bom obrnila na vas. Zelo priporočam.

Dijana AndričičPri Ensitri nas je navdušila predvsem izredna odzivnost in ugodna cena, zaradi česar smo se odločili za sodelovanje. Ker smo naročili prevode v jezike, katerih sami ne obvladamo, smo prejete prevode dali v pregled še prijateljem, katerim so ti jeziki materin jezik in z velikim veseljem ugotovili, da so prevodi korektni. Zagotovo bomo z njimi še sodelovali.

KENEX d.o.o.Sodelovanje s podjetjem Enistra je bilo gladko izpeljano; hitri odzivi, v dogovorjenih rokih izvedena storitev.

Cena storitve je zelo konkurenčna, predvsem pa in kar je seveda pomembno, da smo s kvaliteto prevoda in lektoriranja bili zadovoljni.

Mitja Beltram s.p.S prevajalskimi storitvami Ensitra smo zelo zadovoljni. Prevodi so ažurni in natančni.

Praval d.o.o.Moji odločitvi, da dam ga. Brigiti lektorirat članek za objavo v znanstveni publikaciji sta botrovali: kot prvo sem bila zelo zadovoljna s takojšnjo odzivnostjo in kratkim rokom lekture, ter vsekakor tudi ceno. Storitev je bila opravljena zelo kvalitetno in jo toplo priporočam vsem, ki koristite tovrstne usluge. Tudi sama sem Ensitro priporočila na več naslovov. Uspešno naprej!

Livija JarecSuper hitra storitev, pošlješ mail in kmalu dobiš. Priporočam vsem, ki nimajo časa.

ArtSoft Ljubo Brglez s.p.Sodelovanje s podjetjem Ensitra je bilo odlično. Spletno stran sem dobila prevedeno takoj naslednji dan. Zelo sem zadovoljna tako s prevodom kot cenovno in še prijazni so.

Mojca KmetičV Ensitro sem poslal lektorirat diplomsko nalogo.

Lektoriranje je bilo izvedeno hitro, strokovno in po ugodni ceni. Hvala.

A. D.Hitro, prijazno, strokovno in zelo korektno sodelovanje po izjemno ugodni ceni. Z go. Brigito bomo z veseljem še sodelovali

PM, poslovni mediji d.o.o.Priporočam Ensitra prevajanje, saj sem osebno dala prevesti povzetek moje diplomske naloge v angleški jezik. Z opravljeno storitvijo sem bila zelo zadovoljna, saj sem takoj naslednji dan prejela odlično preveden povzetek. Zelo sem zadovoljna!

Karmen K.Z opravljeno lekturo sem zelo zadovoljen, najbolj pa mi je bil všeč hiter odziv in prijaznost v vašem podjetju.

Majcen SimonPride trenutek, ko potrebuješ pomoč pri prevodih bodisi pri prevodu povzetka diplomske naloge bodisi strokovne literature in takrat potrebuješ osebo, ki ima tri pomembne lastnosti: KVALITETA, HITRA ODZIVNOST IN CENA ZA VSAK ŽEP. Če boste iskali te lastnosti morate izbrati ENSITRO, Brigito Vogrinec s.p.

Dodala bi še za konec: Hvala za pomoč in tako hitro odzivnost, ki sem jo prejela od vas.

Darja RovšekKvalitetno, strokovno, z občutkom za vsebino in ne samo za angleško slovnico in jezik, to so besede, ki označujejo prevajalske storitve Ensitra. Dodamo lahko samo še, da je odzivnost hitra in profesionalna, ter cene zelo ugodne! Vsekakor priporočamo!

Inštitut za gozdno pedagogikoZ lektoriranjem obsežnega leposlovnega teksta sem zelo zadovoljna. Prijetno me je presenetil krajši rok, kot ste mi ga obljubili. V prihodnosti se bom zagotovo znova obrnila na vaš naslov.

Karmen JelovčanS storitvijo prevoda sem bila zelo zadovoljna.

Ensitra, Brigita Vogrinec s.p. je zanesljiva in priporočam jo tudi drugim.

Nives VurkelcZelo sem zadovoljen z opravljeno storitvijo (prevajanje) podjetja Ensitra. Storitev je bila izpeljana kakovostno ter v izjemno hitrem času. V le nekaj urah po poslanem povpraševanju sem namreč že prejel kakovosten prevod. Priporočam!

P. K.V današnji stiski s časom je HITER ODZIV izjemnega pomena, STROKOVNOST osnova za uspeh in OSEBNI PRISTOP tiha želja vsakega posameznika. Vse troje je združeno v Ensitri, kjer je na vsakem koraku čutiti ljubezen do dela, ki ga opravljajo. Saj veste kako pravi pregovor: "Delaj kar imaš rad in imej rad kar delaš in nikoli več ti ne bo treba delati".

Doroteja Logar